SEO teksten

Het schrijven van SEO teksten is een vak apart. Een website moet niet alleen goed vindbaar zijn in zoekmachines, maar ook lekker leesbaar.

Zoekmachine vriendelijk

Veel te vaak zie je krampachtig samengestelde teksten. Zoekmachinevriendelijk, maar onvriendelijk voor de lezer. Vol kromme zinnen en herhalingen, omdat de schrijver allerlei woordcombinaties moest verwerken. Een belediging voor de lezer, als je het ons vraagt.

Lezersvriendelijke SEO-teksten

Als een bedrijf zijn online klant niet de moeite van een leesbare tekst waard vindt, kun je je afvragen hoe het met de rest van de dienstverlening gesteld is. Wij gaan dus voor lezersvriendelijke SEO-teksten. De vraag is: wat wil jij?

Interesse?

Wil je goed vindbaar zijn met lekker leesbare teksten? Dan helpen wij je graag. We hebben niet alleen veel ervaring, maar ook scholing gevolgd.
Altijd maatwerk

Of het nu gaat om een interview, reportage, persbericht, brochure, boek of commerciële tekst. Wij leveren je de gewenste tekst op maat.

Juiste tone of voice

Schrijven voor verschillende opdrachtgevers betekent steeds een andere tone of voice in de tekst. We hebben in veel branches ervaring.

Snelheid

Je wilt snel beschikken over teksten? Dat maken we in orde! Snelheid en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

Woord en beeld

We zijn er ook voor sprekende beeldtaal, zoals: fotografie, grafisch ontwerp of dtp.

Doelgericht

We denken mee hoe jij het beste je doel bereikt.

Betrokken

We zijn pas tevreden als jij dat bent.